Eyebrow Pencil

Një laps për vetullat i projektuar për ato persona të cilët e ndjejnë që vetullat e tyre janë shumë të hapura/lehta në ngjyrë, të rralla apo jo të njëtrajtëshme.

Një laps për vetullat i projektuar për ato persona të cilët e ndjejnë që vetullat e tyre janë shumë të hapura/lehta në ngjyrë, të rralla apo jo të njëtrajtëshme. Tejet i përqëndruar në pigmente, formula e Eyebrow Pencil mban gjatë. Përbërja është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave. Maja e tij shumë e thatë dhe e fortë siguron një vijë preçize.

Vetullat janë të pastra, të displinuara dhe të rivizatuara në mënyrë të përsosur. Vija është më e gjatë dhe më e fortë për një rezultat përfundimtar natyral.  Lapsi i Vetullave i jep karakter dhe intensitet syve tuaj. Rezultati është thjesht i përsosur për femrat, vetullat e të cilave kanë ngjyrë shumë të celët, janë të rralla ose jo të rregullta.