Eye Supreme Cream Gel

Eye Supreme Cream Gel – Qetësues Hidratant Për Zonën Përreth Syve – 15 Ml

Qetësues Hidratant Për Zonën Përreth Syve. Hidraton, oksigjenon, tonifikon indet, freskon, redukton qeskat e fryra dhe rrathët e errët përreth syve. me Eyeliss ™, ™ Haloxyl, ekstrakt aloeje, kafeinë, Oxy ™.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eye Supreme Cream Gel”