Eye Prime

Një bazë për kapakun e syrit që përforcon mbajtjen e pluhurave të syrit dhe intensifikon ngjyrën e saj.

Një bazë për kapakun e syrit që përforcon mbajtjen e pluhurave të syrit dhe intensifikon ngjyrën e saj. Pasuruar me parafinë dhe pudra minerale, Eye Prime krijon një bazë të qëndrueshme, që zgjat dhe të njëtrajtëshme për aplikimin pluhurave të syrit Tekstura e tij e lehtë në peshë, që nuk shkakton tharje përziehet lehtësisht në lëkurë duke mundësuar një rezultat që as nuk zhubroset dhe as nuk venitet. Ngjyra e saj natyrale funksionon për çdo tonalitet lëkure dhe nuancë të pluhurave të syrit. Është i lehtë për t’u aplikuar në sajë të veçorive të tij jo-tharëse dhe struktura e tij e lehtë përziehet natyrshëm në lëkurë duke minimizuar të gjitha njollat që do të dëshironit të zbeheshin.