Eye Pencil

Një laps penel tejet i gjatë që vizaton vija të sakta e të njëtrajtëshme.

Një laps penel tejet i gjatë që vizaton vija të sakta e të njëtrajtëshme. Lapsi Penel tejet i gjatë vizaton vija të sakta, të njëtrajtëshme që mbeten të palëvizura për orë të tëra, madje edhe në kontakt me ujin. Maja e tij e butë dhe fleksibël është tejet e pigmentuar dhe lë shenjë sapo e prek lëkurën. Gjithashtu ai konturon vijën e qerpikëve dhe intensifikon sytë.