Extreme Cleanser – Vaj i Thatë Pastrues Balancues

I njëjtë me një pastrues të thatë vajor, ai aktivizohet me ujë.

I njëjtë me një pastrues të thatë vajor, ai aktivizohet me ujë. Heq makeup-in e rëndë. Pastruesi Ekstrem (Extreme Cleanser) pastron menjëherë papastërtitë dhe të gjitha llojet e makeup-it, përfshirë edhe ato kundër ujit. I pasur me përbërës aktiv rigjenerues, formula e tij pa vaj e lë lëkurën të butë, të hidratuar, dhe të freskët pa ndjesinë e padepërtueshmërisë.