Extra Fine Eyeliner Brush – 250 – Furçë për Penel tejet e Hollë

Një furçë tejet e hollë dhe e drejtë për një aplikim preçiz të penelit.

Një furçë tejet e hollë dhe e drejtë për një aplikim preçiz të penelit. Kjo furçë e shkurtër dhe e fortë mundëson aplikimin e kontrolluar dhe të dendur përgjatë vijës së qerpikëve. Mund të përdoret me formula me krem ose lëngje për të krijuar një përdorim klasik të penelit.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Krem dhe lëng.