Everyday Revitalizing Tonic

Everyday Revitalizing Tonic – Tonik Zbutës Hidratues – 200 ML

Tonik Zbutës Hidratues. Formulë e pasur me kripëra minerale të cilat ndihmojnë rigjallërimin e lëkurës rivitalizues, për ta mbajtur lëkurën të oksigjenuar. Aplikohet me një pambuk, në lëkurë mbas pastrimit, pa shpëlarje, dy herë në ditë, në mëngjes dhe në darkë. Me OXYTM dhe betaglukan.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Everyday Revitalizing Tonic”