Everyday Make-Up Remover

Everyday Make-Up Remover – Pastrues Për Sytë Delikat Me Dy Faza – 125 ML

Pastrues Për Sytë Delikat Me Dy Faza. Për pastrimin e zonës përreth syve dhe atë të buzëve. I pasur me përbërës aktivë qetësues dhe mbrojtës, veçanërisht i përshtatshëm për sy të ndjeshëm dhe mbajtësit e lenteve të kontaktit. Veprim hidratues. Me alfa-bizabolol e pantenol.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Everyday Make-Up Remover”