Everyday Cleansing Milk

Everyday Cleansing Milk – Qumësht Pastrues Në Trajte Kremi, Zbutës Për Lëkurë Delikate Si Mëndafshi – 200 ML

Qumësht Pastrues Në Trajte Kremi, Zbutës Për Lëkurë Delikate Si Mëndafshi. Formulë kremoze për të gjitha llojet e lëkurës. i aromatizuar me lule të bardha, heq me delikatesë papastërtitë dhe make-up-in. Ideal për të gjitha llojet e lëkurave, për përdorim të përditshem. Me vaj bajamesh të ëmbla, betaglukan dhe OXYTM.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Everyday Cleansing Milk”