Elipse Sponge

Krijuar për artistët profesionistë për të lehtësuar aplikimin e make up-it të lëngshëm.

Krijuar për artistët profesionistë për të lehtësuar aplikimin e make up-it të lëngshëm. Forma vezake e këtij sfungjeri me përbërje lateksi bën të mundur që ju të aplikoni fondotintën mbi fytyrë me butësi, veçanërisht në pjesët e vështira për t’u arritur. Ai mund të përdoret i lagur ose i thatë dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e fondotintave.