Double-Head Eyelash Comb and Brush – 276 – Krëhër dhe Furçë me Dy Funde për Qerpikët

Një krehër dhe furçë metalike për të ndarë qerpikët nga njëri-tjetri dhe për të hequr rimelin e tepërt.

Një krehër dhe furçë metalike për të ndarë qerpikët nga njëri-tjetri dhe për të hequr rimelin e tepërt.

Një mjet i domosdoshëm për të gjithë artistët e makeup-it, kjo furçë me fund të dyfishtë ju lejon që të përdorni anën e furçës për të formëzuar dhe stiluar vetullat dhe krëhërin për të ndarë qerpikët nga njëri-tjetri pas aplikimit të maskarës/rimelit.

Lloji i fibrave: Të drejta.