Double-Ended Shader & Smudger Brush – 204  

Një furçë me fund të dyfishtë që përbëhet nga një furçë hijezuese nga njëra anë dhe një sfungjer  nga ana tjetër.

Një furçë me fund të dyfishtë që përbëhet nga një furçë hijezuese nga njëra anë dhe një sfungjer  nga ana tjetër.

Kjo furçë përbëhet nga një anë me një furçë të shkurtër, të rrumbullakosur dhe të pjerrët e përdorur për aplikimin e hijes dhe një tjetër me një aplikator të rrumbullakët dhe të pjerrët me majë prej sfungjeri për të përzier . Ky mjet 2-në-1 është i lehtë dhe i shpejtë për t’u përdorur. Mund të përdoret me kremëra, lapsa, lëngje dhe pudra të presuara.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Krem, laps, lëng, pudër kompakte.