Double-Ended Sculpting Brush – 158 – Furçë Me Dy Skaje Për Skalitje

Dy furça në një, kjo furçë me dy skaje (double-end) është mjeti i përsosur për aplikimin e pudrës dhe për konturim.

Dy furça në një, kjo furçë me dy skaje (double-end) është mjeti i përsosur për aplikimin e pudrës dhe për konturim. Kjo furçë e domosdoshme me dy skaje ka një anë të rrumbullakosur dhe anën tjetër këndore. Përdorni anën e rrumbullakosur për aplikimin e pudrës tradicionale ose për ndricim dhe anën këndore për të skalitur mollëzat. Kjo furçë mund të përdoret me pudra jo kompakte dhe kompakte.

Lloji i fibrave: Të drejta & të valëzuara (e rrumbullakët) dhe të valëzuara (diagonale).

Teksturat e rekomanduara: Pudrat jo kompakte dhe kompakte.