Definer Eyeliner Brush – 256 – Furçë Theksuese Për Penelin

Një furçë e fortë, shumë e shkurtër e përdorur për vijën e qerpikëve.

Një furçë e fortë, shumë e shkurtër e përdorur për vijën e qerpikëve. Kjo furçë e sheshtë dhe tejet e hollë ka një majë me fije të forta që përdoret për të vizatuar vija shumë të holla dhe një anë të sheshtë që përdoret për vija të gjera, të forta dhe grafike. Kjo formë është e përsosur për vijën e qerpikëve dhe mundëson vendosjen e lehtë dhe preçize të ngjyrës. Mund të përdoret me kremëra dhe lëngje.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Krem dhe lëng.