Dany’s Pouch

Mbajtësja jonë më emblematike për furçat, e madhe dhe e fortë për ruajtje dhe organizim.

Mbajtësja jonë më emblematike për furçat, e madhe dhe e fortë për ruajtje dhe organizim. Dany’s Pouch është riprojektuar për t’u bërë më praktike dhe funksionale. Përmasa e saj e re, më e lartë dhe më e gjerë, ju lejon që të ruani dhe të mbroni çdo lloj lapsi ose furçe ndërkohë që janë edhe lehtësisht të arritshme. Sapo ta hapni, ajo ndahet në dy anë të cilat mund të përdoren si njësi ruajtje gjatë aplikimit të makeup-it (një kavanoz për furçat, një kuti shumë e vogël për mbeturina, etj). Kompakte, ajo zë shumë pak hapësirë mbi komonë tuaj. Ju mund ta vendosni edhe në rripin tuaj, duke përdorur shiritin e bashkëngjitur në të. Lajeni me ujë të ngrohtë me sapun.