D-Age Body Cream

D-Age Body Cream – Krem Për Trupin Forcues Kundër Plakjes – 200 ML

Krem Për Trupin Forcues Kundër Plakjes. Krem për të luftuar shenjat e moshës, për të ushqyer dhe për të përmirësuar elasticitetin e lëkurës. me ekstrakt arre, acid boswellik dhe vaj kamani.

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “D-Age Body Cream”