Crystal Strass

100% copa Kristali Swarovski për t’u aplikuar në fytyrë ose në trup.

100% copa Kristali Swarovski për t’u aplikuar në fytyrë ose në trup. Të përdorura gjerësisht në shfaqjet e modës dhe në setet fotografike, këto xhevahire për lëkurën mund të aplikohen në pjesët e trupit të cilat dëshironi t’i nxirrni në pah. Kristalet ndihmojnë për t’i theksuar këto zona ose për të imituar body piercings.