Concealer Pencil

Lapsi Korrektues (Concealer Pencil) fsheh pikat dhe njollat, minimizon vijat dhe rrudhat dhe riformëzon konturin e buzëve.

Ky laps që përdoret për shumë qëllime maskon njollat e vogla.  Lapsi Korrektues (Concealer Pencil) fsheh pikat dhe njollat, minimizon vijat dhe rrudhat dhe riformëzon konturin e buzëve. Ai përzihet si një krem por korigjon me saktësinë e një lapsi. Çdo laps ka dy maja me ngjyra të ndryshme për më shumë mundësi kombinimi të ngjyrave.