Concealer Brush Small – 174 – Furçë e Vogël për Korrektorin

Një furçë e vogël dhe e fortë për të aplikuar korrektorët.

Një furçë e vogël dhe e fortë për të aplikuar korrektorët. Një furçë e drejtë dhe fleksibël që aplikon dhe përzien korrektorët mbi imperfeksionet specifike për një rezultat natyral. Mund të përdoret me kremëra dhe lëngje.

Lloji i fibrave: Të drejta.

Teksturat e rekomanduara: Krem dhe lëng.