Compact Shine On – Pudër Kompakte

Një pudër kompakte shndritëse si sedef për fytyrën dhe trupin.

Pudër Kompakte (Iridescent Compact Powder)

Një pudër kompakte shndritëse si sedef për fytyrën dhe trupin. I formuluar me sedef, Compact Shine On ndriçon ngjyrën e lëkurës tuaj me një shkëlqim irideshent. Formula e saj kundër tharjes e lë lëkurën të butë dhe të mëndafshtë për përdorim të rehatshëm. Aplikojeni Compact Shine On për të nxjerrë në pah tiparet tuaja të preferuara në mënyrë natyrale.