Color Cream – Face & Body Cream Color

Prezantuar në një shishe me pompë, ky krem kolor tejet i pigmentuar ju ndihmon të aplikoni makeup rrezatues në fytyrë, trup dhe flokë.

Prezantuar në një shishe me pompë, ky krem kolor tejet i pigmentuar ju ndihmon të aplikoni makeup rrezatues në fytyrë, trup dhe flokë. Kremi Kolor (Color Cream) thahet shpejt dhe nuancat e saj të forta e bëjnë atë të përsosur për body painting, veçanërisht për të krijuar kontraste ose modele tejet grafike. Ngjyrat mund të përziehen lehtësisht me njëra tjetrën.