Coagulated Artificial Blood

Imiton efektet e gjakut të trashë.

Imiton efektet e gjakut të trashë. Gjaku Artificial i Mpiksur u krijua për t’u dukur si gjak njerëzor i mpiksur. Me ngjyrë të dendur dhe teksturë të përbërë nga kokrriza, ai nuk rrjedh dhe ngjitet mirë në lëkurë.
Mund të përdoret për të simuluar pamjen e gjakut të mpiksur ose të koreve të plagëve që sapo kanë filluar të shërohen. Gjaku i mpiksur mund të aplikohet drejt e në lëkurë, në membranat mukoze (në gojë, hundë, pjesën afër syve, etj.) ose i përzier me efekte speciale. Është i papërshkueshëm nga uji nëse nuk fërkohet.