Clown White

Makeup krem tejet i pigmentuar për mbulim të plotë.

Makeup krem tejet i pigmentuar për mbulim të plotë. Këto nuanca të trasha, kremoze e mbulojnë fytyrën në mënyrë të përsosur. Ngjyrat mund të hijëzohen lehtësisht me njëra tjetrën për të arritur një shumëllojshmëri të madhe efektesh, në varësi të sasisë së aplikuar. Ato mund të përdoren edhe si makeup për festa dhe ditë pushimesh për fëmijët.