Castor Oil – Vaj Kastori – Vaj Për Hollim

Përdoret për të holluar produktet me bazë të rëndë kremi.

Përdoret për të holluar produktet me bazë të rëndë kremi. Ky vaj vegjetal është një përbërës që përdoret shpesh në kozmetikë. Ai mund të përdoret për të zbutur strukturat/teksturat e dendura të tilla si fondotinta, gjaku artificial, makeup-i i yndyrshëm dhe kremërat që përdoren për maskim si edhe për të lehtësuar aplikimin. Vaji i Kastorit mund të përdoret për të krijuar efekte shkëlqyese mbi lëkurë (djersa, lotët, zmadhimi i trupit: kultura, artet perfomuese). Ai i siguron shkëlqim natyral efekteve të caktuara speciale prej lateksi dhe silikoni që aplikohen në lëkurë.