Camouflage Cream Pot

Një korrektor i pasur me lagështi në një vazo të leverdisshme që fsheh çdo lloj defekti dhe njolle.

Një korrektor i pasur me lagështi në një vazo të leverdisshme që fsheh çdo lloj defekti dhe njolle. I përgatitur për të fshehur defektet/imperfeksionet dhe për të niveluar tonalitetin e lëkurës, Kremi për Maskim (Camouflage Cream) është i disponueshëm në 10 nuanca të ndryshme. 6 nuancat në ngjyrë mishi janë efektive për të fshehur rrathët e errët, sytë e enjtur, pigmentimin dhe shenjat e plagëve. Nuancat korrektuese zgjidhin problemet e mëposhtme me lëkurën:

  • Nuanaca e verdhë #16 ndriçon pikat e verdha dhe të errëta në lëkurë të përzier dhe të errët.
  • Nuanca e gjelbër #17 fsheh skuqjen mbi lëkurë të të bardhë/të çelët.
  • Nuanca në ngjyrë jargavani #18 maskon pikat kafe të lehta dhe ato të verdha mbi lëkurë aziatike.
  • Nuanca rozë #19 zbeh pikat gri dhe të errëta në lëkurë tipike të personave nga Lindja e Mesme.
  • Nuanca kajsi #20 maskon rrathët paksa në blu poshtë syve dhe zbeh pikat e errëta në lëkurë të errët.