Buffer Blush Brush – 154

Një furçë shumë e dendur dhe e rrumbullakët me majë të sheshtë për aplikimin e blush-it pudër.

Një furçë shumë e dendur dhe e rrumbullakët me majë të sheshtë për aplikimin e blush-it pudër. Ky mjet u ideua si një furçë rroje për të krijuar efektin e blush-it të përdorur për kukulla. Qimet e saj të forta mund të përdoren për të arritur një aplikim të kontrolluar të blush-it pudër duke kryer lëvizje të vogla rrethore, ose për të përzier ngjyrat me shpëjtësi mbi lëkurë. Kjo furçë mund të përdoret me pudra jo kompakte dhe kompakte.

Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara

Tekstura e rekomanduar: Pudra jo kompakte dhe kompakte.