Brush Book

Një libër i sheshtë që mban dhe mbron furçat.

Një libër i sheshtë që mban dhe mbron furçat. I përbërë nga 2 seksione, kjo qese me lëkurë të imituar hapet si një libër dhe ju lejon të ruani të gjithë gamën e plotë të Furçave Artizanale të Make Up For Ever. I thjeshtë dhe praktik, ai paloset dhe ruhet lehtësisht. I vendosur horizontalisht apo vertikalisht mbi banak, është shumë e lehtë që të keni akses tek brendësia e tij.