Brow Seal

Brow Seal kontrollon vetullat e pa strukturuara dhe krijon një pamje me të vërtetë të rafinuar.

Brow Seal kontrollon vetullat e pa strukturuara dhe krijon një pamje me të vërtetë të rafinuar. Formuluar me ekstraktin e aloe vera-s, ai ka një përbërje që nuk ngjit, e cila mundëson përdorimin e rehatshëm ndërkohë që edhe forcon dhe mbron vetullat. Polimerët PVP krijojnë një shtresë transparente, elastike mbi qime për mbajtje të fortë që zgjat gjithë ditën. Një xhel i qëndrueshëm, transparent për vetullat që i formëzon dhe kontrollon ato në mënyrë të natyrshme.