Body Strategist Oil

Body Strategist Oil – Vaj Për Trupin Elasticizues – 100 ML

Vaj Për Trupin Elasticizues, me prejardhje natyrale me veprim elastizues intensiv dhe të lokalizuar. Me vaj tamanu biologjik, me vaj bajamesh të ëmbla dhe me vitaminë E.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Strategist Oil”