Body Strategist Cream

Body Strategist Cream – Krem Rimodelues Termogjenik – 200 ML

Krem Rimodelues Termogjenik. Krem intensiv me veprim të dyfishtë termogjenikrimodelues për papërsosmëritë e celulitit dhjamor. Me karnitinë, kafeinë, Fucus dhe mikroalga.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Strategist Cream”