Body Strategist Cream Gel

Body Strategist Cream Gel – Krem Xhel Rimodelues Liposomial – 200 ML

Krem Xhel Rimodelues Liposomial me veprim rimodelues për trajtimin e papërsosmërive të celulitit. Ndihmon për të përmirësuar pamjen e lëkurës si lëvozhgë portokalli. Me karnitinë, kafeinë, eskinë dhe ekstrakt dredhëze.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Body Strategist Cream Gel”