Body Sponge

Një sfungjer i madh dhe i butë që përdoret për aplikimin e fondotintave me aftësi të lartë mbuluese dhe me bazë uji.

Një sfungjer i madh dhe i butë që përdoret për aplikimin e fondotintave me aftësi të lartë mbuluese dhe me bazë uji. I butë dhe i lehtë për t’u larë, ky sfungjer është veçanërisht i përshtatur për aplikimin e fondotintave që sigurojnë mbulim të lartë dhe me bazë uji, në sajë të strukturës së tij.