Blush Brush – 160 – Furçë për Blush

Një furçë e gjatë me majë të ngushtë dhe të hollë për aplikimin e blush-it.

Një furçë e gjatë dhe e hollë për aplikimin dhe përzierjen e blush-it në lëkurë me lehtësi dhe për ngritjen e mollëzave. Forma e butë e furçës i përshtatet formës së fytyrës për aplikime të mëdha dhe të sakta. Është e njëjtë me furçat e kaligrafisë dhe përdoret nga shumë artistë të make-up-it për dizenjot kaligrafike. Furça mund të përdoret me pudër jo kompakte dhe të presuar.

Lloji i fibrave: Të drejta & të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Pudrat jo kompakte dhe kompakte.