Blending Powder Brush – 122

Një furçë e madhe për aplikimin e fondotintës për të krijuar një efekt të lehtë.

Një furçë e madhe për aplikimin e fondotintës për të krijuar një efekt të lehtë. E krijuar me dy gjatësi të ndryshme të qimeve, kjo furçë e zhdërvjellët mund të përdoret për të ndryshuar teknikat e aplikimit. Fundi i saj delikat dhe fleksibël mundëson një rezultat të padukshëm të fondotintës, ndërkohë që fundi i saj i fortë ju lejon të shtoni mbulimin e lëkurës, nëse dëshironi. Kjo furçë tejet e butë mund të përdoret me fondotinta të lëngshme si edhe me pudra jo kompakte dhe kompakte dhe është ideale për aplikimin e fondotintës në lëkurë të ndjeshme.

Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Fondotintat të lëngshme, pudra jo kompakte dhe kompakte.