Blending Blush Brush – 148 – Furçë për Përzierjen e Blush-it

Një furçë e vogël dhe me fund të gjerë për aplikim preçiz dhe të dukshëm.

Një furçë e vogël dhe me fund të gjerë për aplikim preçiz dhe të dukshëm. Kjo furçë dy-qëllimshe siguron një rezultat të lehtë përfundimtar me një prekje të thjeshtë dhe të lehtë. Është ideale për përdorim me produkte pudër ose kremoze për hijezim, ngjyrim dhe për ti dhënë dritë. Edhe butësia e saj ekstreme është e përshtatur mirë për aplikimin e make-up-it në lëkurë të ndjeshme.  Kjo furçë mund të përdoret me kremëra, pudra jo kompakte, kompakte dhe me shkëlqim.

Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Kremëra, pudra jo kompakte, kompakte dhe me shkëlqim.