Blender Brush Medium – 218 – Furçë Mesatare për Përzierje

Një furçë mesatare dhe e rrumbullakët me fibra të buta ideale për efekte hijezuese të syve.

Një furçë mesatare dhe e rrumbullakët me fibra të buta ideale për efekte hijezuese të syve. Kjo furçë e përkulshme dhe e dendur ofron fibra të buta që mund të përdoren për të përzier dhe vendosur produktet me delikatesë mbi qerpikë dhe në kockën e vetullës. Mund të përdoret për të hijezuar kapakun e syrit si edhe për të nxjerrë në pah kockën e vetullës. Mund të përdoret me kremra, pudër jo kompakte dhe të presuar.

Lloji i fibrave: Të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Krem, pudra jo kompakte dhe kompakte.