Blender Brush Large – 242 – Furçë e Madhe për Përzierje

Një furçë e gjatë, e rrumbullakët për përzierje për aplikim të lehtë të hijeve mbi sy.

Një furçë e gjatë, e rrumbullakët për përzierje për aplikim të lehtë të hijeve mbi sy. Fibrat e gjata të kësaj furçe shumëqëllimshe dhe të butë përziejnë në mënyrë eksperte dhe aplikojnë lehtësisht një gamë të gjerë formulash të hijeve të syve. Përdoreni për të aplikuar hijen tuaj të preferuar për sytë mbi të gjithë kapakun e syrit për të shtuar një dritë delikate ose një fije shkëlqim. Kjo furçë mund të përdoret me krem pudër si edhe me pudra jo kompakte dhe të presuara.

Lloji i fibrave: Të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Krem pudrat dhe pudrat jo kompakte dhe ato kompakte.