Black Tooth Enamel – Smalti Për Dhëmbë Të Zinj

I aplikuar në dhëmbë për efekte special, ky smalt është një lustër që përdoret për të ngjyrosur dhëmbët për make-up transformues.

I aplikuar në dhëmbë për efekte special, ky smalt është një lustër që përdoret për të ngjyrosur dhëmbët për make-up transformues. Ai përdoret për të krijuar vrima dhe efektet e dhëmbëve që mungojnë. Ai ngjitet në sipërfaqen e dhëmbit në mënyrë të përsosur pa e dëmtuar smaltin apo pa  irrituar mishrat e dhëmbëve. I qëndrueshëm, ai i reziston ujit dhe pështymës për disa orë.