Balsami Momo

Ideal për flokë të thatë ose të dehidratuar.

Categories: , Tags: , , ,

Ideal për flokë të thatë ose të dehidratuar. Formula e tij është dizenjuar për të shpleksur flokët, duke i hidratuar në thellësi dhe duke i lënë të butë dhe të mëndafshtë.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të shampos Momo. Lëreni në kokë për 2-5 minuta, hiqeni duke e krehur dhe më pas shpëlajeni. Vazhdoni me tharjen.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Pjepër Cartucciaru nga Paceco – siguron hidratim të pafund; Pantenol – i jep lagështi dhe shkëlqim flokëve;