Balsami Dede

Ideal për përdorim të shpeshtë.

Categories: , Tags: , , ,

Ideal për përdorim të shpeshtë. Formula e tij është dizenjuar për të shpleksur flokët duke i lënë ato të butë dhe të lehtë. Nuk i rëndon flokët.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të shampos Dede. Lëreni mbi flokë për 2-5 minuta, hiqeni duke i krehur flokët dhe më pas shpëlajeni. Thajini flokët.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Selino e kuqe nga Orbassano – e pasur me kripëra minerale, ajo ka veprim rimineralizues; Agjentë balsamikë – veprim zbutës;