Balsam Nounou Fitues Çmimi

Balsam ushqyes për flokë të dëmtuar ose shumë të thatë.

Balsam ushqyes për flokë të dëmtuar ose shumë të thatë. Ideal për flokë të dekoloruar, me fije, permanent apo të drejtuar. Formula e tij është e dizenjuar për të shpleksur flokët e trajtuar. Gjithashtu, ai i bën flokët të butë dhe të mëndafshtë, duke ju dhënë strukturë. Nuk e rëndon flokun. Fitues i Çmimit Best of Beauty të revistës Allure për vitin 2015 për flokët e dëmtuar.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të Shampos Nounou. Lëreni në kokë për 5-10 minuta, hiqeni duke e krehur dhe më pas shpëlajeni. Vazhdoni me tharjen.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Domate Fiaschetto nga Guaceto – ajo ka një fuqi të fortë ushqyese dhe veprim antioksidues.Vitamina E – veprim anti-oksidues.