Balsam ne forme Spray Dede

Ideale për përdorim të përditshëm.

Ideale për përdorim të përditshëm. Formula e tij rekomandohet për shpleksjen e flokëve të hollë. Nuk e rëndon flokun. Ai hidraton dhe mineralizon të gjitha llojet e flokëve. Është ideal për përdorim të shpeshtë.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të shampos Dede. Mos e shpëlani.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Selino e kuqe nga Orbassano – e pasur me kripëra minerale, ajo ka veprim rimineralizues; Agjentë balsamikë – veprim zbutës; Pantenol – i jep lagështirë dhe shkëlqim flokëve;