Balsam Minu

Formula e tij është dizenjuar për të shpleksur flokët e lyer.

Categories: , Tags: , , ,

Ideal për flokët e lyer. Formula e tij është dizenjuar për të shpleksur flokët e lyer. Gjithashtu, ai i bën flokët tuaj të butë dhe të mëndafshtë, duke mbrojtur ngjyrën kozmetike. Nuk e rëndon flokun.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të shampos Minu. Lëreni në kokë për 5-10 minuta, hiqeni duke e krehur dhe më pas shpëlajeni. Thajini flokët.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Kaperi nga Salina – veprim mbrojtës për flokët.