Balsam Melu

Ideal për flokë të gjatë dhe të dëmtuar.

Categories: , Tags: , , ,

Ideal për flokë të gjatë dhe të dëmtuar. Formula e tij është dizenjuar për të zbutur flokët , duke i lënë ato të mëndafshta dhe të ndritshme, dhe duke shtuar trup dhe volum. Nuk e rëndon flokun.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të shampos Melu. Lëreni në kokë për 2-5 minuta, hiqeni duke e krehur dhe më pas shpëlajeni. Thajini flokët.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Fara thjerëzash nga Villalba – ideale për të ushqyer dhe riparuar; Quatenium-8 – veti zbutëse, balsamike dhe antistatike. Shpejton kohën e krehjes së flokëve në parukeri;