Artist Shadow

Formulë e përparuar dhe e qëndrueshme me pudër-xhel me pigmente tejet të ngopura.

Formulë e përparuar dhe e qëndrueshme me pudër-xhel me pigmente tejet të ngopura. Artist Shadow krenohet si me kompensimin me ngjyrën e mrekullueshme ashtu edhe aftësinë e lartë për përzierje. Tekstura e tij e butë rrëshket lirshëm mbi kapakun e syrit. Artist Shadow e gjeni në 5 variante: mat, saten, me shkëlqim, metalik dhe diamant. I disponueshëm në një gamë të gjerë nuancash, të gjitha të përshtatura, Artist Shadow zbulon artistin tek gjithsecili nga ju. Zgjidhni një paletë dhe krijoni harmoninë tuaj personale.