Artist Plexi-Gloss – Lip Lacquer

Një shkëlqyes për buzët me impakt të trefishtë me ngjyrë të ndërtushme dhe ndriçim të fortë që qëndron i fiksuar.

Një shkëlqyes për buzët me impakt të trefishtë me ngjyrë të ndërtushme dhe ndriçim të fortë që qëndron i fiksuar.  Ky shkëlqyes për buzët që duhet ta kenë të gjithë lëshon ngjyra të plota dhe me shkëlqim të jashtëzakonshëm ndërkohë që ndjehet shumë i rehatshëm në buzë. Pigmentet e tij janë paketuar me teknologjinë Plexi Color Technology për të siguruar impaktin e ngjyrës deri në pesë orë ndërkohë që rruazat shndritëse dhe reflektuese 360 gradë e maksimizojnë shkëlqimin. Aplikatori ekskluziv dhe tejet fleksibël i dizenjuar nga artistët, ka një formë që kalon në të gjithë buzën, gjë e cila mundëson preçizion dhe kontroll, dhe maja e ndarë tejet e ngarkuar ka një kontur unik për të aplikuar sasinë ideale të shkëlqyesit të buzëve.

I disponueshëm në 35 nuanca, koleksioni i gjerë i Artist Plexi-Gloss varion nga përfundime të me perlë dhe pa perlë deri në ngjyra të tejdukshme dhe opake.