Artist Lip Blush – Blush për Buzët

Një blush për buzët që jep një rezultat përfundimtar mat dhe sensual si kadife.

Një blush për buzët që jep një rezultat përfundimtar mat dhe sensual si kadife. Frymëzuar nga përfundimi i butë i blush-it pudër, Artist Lip Blush rrëshqet mbi buzë duke i skuqur ato në atë mënyrë që të duken bukur në nuancë mat me një rezultat përfundimtar sensual si kadife. Shumë i lehtë për t’u aplikuar, me pudër të imët, Artist Lip Blush ka strukturën e petaleve të trëndafilit që ndjehet kaq e rehatshme dhe e butë.

Pro Sculpting Lip është formuluar veçanërisht për konturimin dhe skalitjen e buzëve duke ndjekur dy hapa të lehtë.
Hapi1: Përdoreni stick-un (lipstick) për të mbuluar buzët tuaja me një të kuq me ngjyrë të plotë, gjysëm-mat.

Hapi 2: Përdorni një sfungjer me majë të shndritshme për të shtuar një fije drite në qendër të buzëve për efekt voluminoz. Përziejeni me një lëvizje rrethore në qendër të buzëve.

Shënim: Për të rritur efektin voluminoz rimbusheni sfungjerin aplikues në kapakun e tij. Pas çdo përdorimi, fshijeni majën prej sfungjeri me një shami letre para se ta mbyllni.