Artist Lip Balm – Balsam për Buzët

Frymëzuar nga përkujdesja ushqyese e balsamit të buzëve, kjo formulë me përfitim të trefishtë i shton rehati, ngjyrë dhe shkëlqim buzëve tuaja.

Frymëzuar nga përkujdesja ushqyese e balsamit të buzëve, kjo formulë me përfitim të trefishtë i shton rehati, ngjyrë dhe shkëlqim buzëve tuaja. Që nga momenti që e kaloni mbi buzë, ato do të dashurohen me ndjesinë e butë dhe të lehtë në peshë si edhe me ngjyrën e lëmuar dhe të plotë. Balsamët tonë më të mirë, buzëkuqët tanë dhe shkëlqyesit tanë në një produkt të vetëm, i cili i jep buzëve tuaja një ngjyrë të butë luksoze dhe një rezultat përfundimtar të shdritshëmn. Një produkt tre-në-një po aq i rehatshëm sa një balsam, me intensitetin e ngjyrës së një buzëkuqi dhe i shndritshëm si një shkëlqyes (gloss).