Artist Liner

Lapsi tejet i hollë dhe i rrëshqitshëm ofon ngjyrë intensive dhe konturim të qëndrueshëm pa mundim.

Lapsi tejet i hollë dhe i rrëshqitshëm ofon ngjyrë intensive dhe konturim të qëndrueshëm pa mundim. Ngjyrë që rrëshket duke dhënë rezultat të menjëhershëm. Artist Liner është një laps që nuk nevojitet ta mprehni kurrë. Tekstura e tij tejet kremoze i thekson sytë pa mundim me një vijë intensive që zgjat gjatë gjithë ditës.