Artist Acrylip

Një formulë e frymëzuar nga bojëra akrilike për një ngjyrë intensive të lëngshme mbi buzët tuaja.

Një formulë e frymëzuar nga bojëra akrilike për një ngjyrë intensive të lëngshme mbi buzët tuaja. Frymëzuar nga bojërat e pasura dhe intensive akrilike të përdorura nga artistët, kjo formulë e guximshme dhe e pigmentuar për buzët i mbulon ato me një ngjyrë intensive të lëngshme. Delikat dhe jo-ngjitës, ai i vesh buzët tuaja me një ngjyrë të lehtë/pa peshë me shkëlqim (gloss) të butë.